#

Hajópincér tanfolyam

Hajópincér felszolgáló tanfolyam 100 órás nyelvi képzéssel: indul 20 városban, jelentkezz MOST!

A képzés díja tartalmazza a professzionális szakmai tankönyvek és az angol nyelvkönyvek árát, amit a vendéglátás területén évtizedek óta dolgozó mester szakemberek állítottak össze. Ezek a tankönyvek hatékony segítséget nyújtanak a pincér szakma és az angol kommunikáció elsajátításában.
 

Tanfolyamunk két részbõl tevõdik össze. Az egyik része a nyelvi képzés , amely választható nyelvekbõl / angol , német / áll. A képzés másik része , szakmai gyakorlat. A nyelvi képzés 100 óra, ami 50 óra általános nyelvtant és 50 óra szakmai nyelvismeretet tartalmaz. A szakmai képzés 50 óra.
A képzés ideje 4 hónap.
 

Jelentkezz MOST a tanfolyamra!
 

Az előadások ideje hetent kétszer alkalmanként 3 órában és válaszható időpontokban , hétköznapi illetve lehetõség van Hétvégi képzésekre is . Az első két hónapban mind a két alkalommal nyelvi oktatás folyik, majd a harmadik hónaptól kezdődik a szakmai képzés, ami 50 óra.

A vizsga a nemzeközi társaságok képviselői előtt és hitelesítésével történik,  amennyiben a vizsga sikeres minden esetben regisztrációval és munkalehetõséggel párosul.

Tanfolyamunk célja hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik nem rendelkeznek nyelvi, illetve szakmai képzettséggel, de szívesen vállalnának munkát külföldön a vendéglátásban, hiszen akik elvégzik tanfolyamunkat, azoknak lehetőségük van szárazföldön is kipróbálni magukat, mivel a luxus hajók színvonala megegyezik egy ötcsillagos hotel színvonalával.

A képzés általános leírása: 100 óra nyelvi képzés 50 óra szakmai ismeretek.

A tanfolyam ára kedvezmény nélkül : 167.000 Ft  - Kedvezményekkel akár 103.000 Ft is lehet!
A tanfolyam óraszáma: 150 tanóra
A tanfolyam ütemezése: 4x45 perc/alkalom

A tanfolyamdíj egyösszegű befizetése esetén 10.000 Ft kedvezményt kapsz! (Kedvezményeink nem összevonhatók!)

 

Jelentkezz MOST a tanfolyamra!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok