
Sommelier tanfolyam
Ki a borpincér?
A borpincér más néven sommelier, egy izgalmas szakma, ami a gasztronómia a borászat és a vendéglátás határán helyezkedik el. A borpincér feladata a bor ételekhez való párosítása, illetve azok felszolgálása.

Milyen ismeretekkel rendelkezik egy borpincér?
Ismeri a borok fajtáját, tudja, hogy melyik bor, melyik ételekhez illik. Ismeri bor életciklusát a szőlőműveléstől egészen a borfogyasztás etikettjéig. Tanfolyamunkon átfogó képet kapsz a bor-, pezsgő- és egyéb szeszes italok készítésének művészetéről, a borvidékekről, a kóstolás szempontjairól és a bor ajánlásáról.
Kinek ajánljuk?
- kalandvágyó fiataloknak, akik külföldön szeretnék kamatoztatni a megszerzett tudást
- vérbeli háziasszonyoknak - akik nem csak az ételekkel, de a jól megválasztott italokkal is el akarják kápráztatni vendégeiket
- üzletembereknek - manapság szinte az alapműveltséghez tartozik a borok ismerete
Miért jársz jól a Hajópincér Iskolával?
- Nálunk sajátíthatod el legnagyobb óraszámban a szakma fortélyait
- A legkedvezőbb áron kapod meg a tanfolyamot
- Sikeres vizsga után jól fizető külföldi munkát biztosítunk
- Nemzetközi bizonyítványt kapsz
A képzés díja: 65.000 Ft
A képzés óraszáma: 24 tanóra
A képzés ütemezése: 4x45 perc/alkalom