#

Sommelier tanfolyam

Ki a borpincér?

A borpincér más néven sommelier, egy izgalmas szakma, ami a gasztronómia a borászat és a vendéglátás határán helyezkedik el. A borpincér feladata a bor ételekhez való párosítása, illetve azok felszolgálása.
 


Milyen ismeretekkel rendelkezik egy borpincér?

Ismeri a borok fajtáját, tudja, hogy melyik bor, melyik ételekhez illik. Ismeri bor életciklusát a szőlőműveléstől egészen a borfogyasztás etikettjéig. Tanfolyamunkon átfogó képet kapsz a bor-, pezsgő- és egyéb szeszes italok készítésének művészetéről, a borvidékekről, a kóstolás szempontjairól és a bor ajánlásáról.

Kinek ajánljuk?

  • kalandvágyó fiataloknak, akik külföldön szeretnék kamatoztatni a megszerzett tudást
  • vérbeli háziasszonyoknak - akik nem csak az ételekkel, de a jól megválasztott italokkal is el akarják kápráztatni vendégeiket
  • üzletembereknek - manapság szinte az alapműveltséghez tartozik a borok ismerete

Miért jársz jól a Hajópincér Iskolával?

  • Nálunk sajátíthatod el legnagyobb óraszámban a szakma fortélyait
  • A legkedvezőbb áron kapod meg a tanfolyamot
  • Sikeres vizsga után jól fizető külföldi munkát biztosítunk
  • Nemzetközi bizonyítványt kapsz

A képzés díja: 65.000 Ft
A képzés óraszáma: 24 tanóra
A képzés ütemezése: 4x45 perc/alkalom

 

Jelentkezz MOST a tanfolyamra!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok